Iveta Galēja – Garšvielas

Iveta Galēja - Garšvielas

Šīs bagātīgi ilustrētās grāmatas autore Iveta Galēja – pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, tulkotāja, grāmatu autore un radio žurnāliste – stāsta par 25 populārākajām garšvielām, kuras var daudzveidīgi izmantot gan virtuvē, gan ķermeņa kopšanai un dvēseles stāvokļa uzlabošanai. Grāmata „Garšvielas” ir kā turpinājums autores iepriekšējai izdevniecībā Zvaigzne ABC izdotajai grāmatai „Garšaugi”.

Grāmatā aprakstīta garšvielu izcelsme, ieviešanas vēsture, tradicionālā pielietošana dažādās zemēs, kā arī izmantošanas iespējas mūsdienās. Lasītājs uzzinās
• 75 detalizētas receptes grāmatā minēto garšvielu izmantošanai ēdienos,
• desmitiem citu recepšu un padomu garšvielu maisījumu, aromātisku eļļu, ķermeņa kopšanas un veselības uzlabošanas līdzekļu, tēju un ēdienu piedevu gatavošanai,
• informāciju par dažādu garšvielu īpatnībām un savstarpējo saderību,
• padomus garšvielu izmantošanai un uzglabāšanai.

Kas ir karijs, sumaks, tamarinds un vasabi? No kā iegūst safrānu? Ar ko atšķiras dažādu veidu pipari un sinepes? Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem sniegs Ivetas Galējas grāmata „Garšvielas”.

Autors: Iveta Galēja

Izdevniecība: Zvaigzne ABC

Sadaļa: Praktiskā literatūra - Pavārgrāmatas

Cena: 7.98

ISBN: 978-9934-0-2732-1

Formāts: 168 lpp., cietie vāki

Īsais links:

Patika? Padod tālāk

Gundega Repše - Rakstnieku pavārgrāmata
Gundega Repše – Rakstnieku pavārgrāmata
Izdevniecība: Zvaigzne ABC
Nav komentāri »
Aukstie ēdieni viesībām un ikdienai
Aukstie ēdieni viesībām un ikdienai
Izdevniecība: Zvaigzne ABC
Nav komentāri »
Blondīņu pavārgrāmata
Blondīņu pavārgrāmata
Izdevniecība: Zvaigzne ABC
Nav komentāri »
Marija Feldmane - Augļu un dārzāju konservēšana
Marija Feldmane – Augļu un dārzāju konservēšana
Izdevniecība: Zvaigzne ABC
Nav komentāri »
Rita Roze - Vakariņas
Rita Roze – Vakariņas
Izdevniecība: Zvaigzne ABC
Nav komentāri »
Meldra Bērziņa - Ājurvēdas receptes iesācējiem
Meldra Bērziņa – Ājurvēdas receptes iesācējiem
Izdevniecība: Zvaigzne ABC
Nav komentāri »
Inese Pelūde - Nomedī, pagatavo un apēd! Praktiski padomi un medījumu ēdienu receptes
Inese Pelūde – Nomedī, pagatavo un apēd! Praktiski padomi un medījumu ēdienu receptes
Izdevniecība: Zvaigzne ABC
Nav komentāri »
Irina Stepanova, Sergejs Kabačenko - Brīnumainās fantāzijas no dārzeņiem un augļiem
Irina Stepanova, Sergejs Kabačenko – Brīnumainās fantāzijas no dārzeņiem un augļiem
Izdevniecība: Zvaigzne ABC
Nav komentāri »

Ieraksti pirmo komentāru grāmatai “Iveta Galēja – Garšvielas”


Komentēt